Μια έκθεση – εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο τέχνης Ο από την ελληνοταζμανή καλλιτέχνιδα Μάρα. Αυτή η σειρά πορτρέτων ασκεί κριτική στην εμμονή μας για τους διάσημους και την παρά κοινωνική σχέση μας με την ποπ κουλτούρα, αποσπώντας ιστορικές προσωπικότητες, σκιαγραφώντας τους σαν κάτι άγνωστο. Τις δικές μας απόμακρες διασημότητες. Καθένας από αυτούς του γνωστούς καλλιεργεί ένα μικρό πόθο, αγνοώντας τις ιδιοτροπίες των παπαράτσι ή τους θαυμαστές οι οποίοι τους λατρεύουν, ζώντας στο παρελθόν.
Η Μάρα είναι μια ανήσυχη ταξιδιώτης, παρασυρόμενη από τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας οι οποίες συχνά χάνονται, αν και ακριβώς μπροστά μας στέκονται όμορφες, αλλά αγνοούνται κυρίως.
 
Know unknown
By Mara
 
O.art.ath 
Σποράδων 36 Κυψέλη
 
8-10/ 06/2023
18:00-21:00
 
 

το νεο λευκωμα του  Ιωαννη τζανετεα ειναι διαθεσιμο στον χωρο τεχνης Ο 

Σχετικά με εμάς

Χώρος τέχνης στην Αθήνα. Εδώ λαμβάνουν χώρα διάφορα εργαστήρια τέχνης, όπως φωτογραφία, κινηματογράφος, video, ζωγραφική, σύγχρονος χορός και άλλα..Ο χώρος λειτουργεί και ως gallery.. 

Ζωγραφική

Όχι μόνο για όσους ξέρουν ήδη να ζωγραφίζουν…

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η βαθύτερη σχέση με την ζωγραφική διαδικασία και η επαφή με έναν νέο τρόπο έκφρασης...

Φωτογραφία

Μια διαφορετική προσέγγιση της φωτογραφίας…

Μια διαφορετική προσέγγιση της φωτογραφίας,.έχοντας κατά νου, όχι μόνο το μέσο ούτε την προηγούμενη εμπειρία του φωτοράφου. Ο βασικός σκοπός του εργαστηρίου είναι να ανακαλύψουμε έναν τρόπο με τον οποίο, μέσα απο την τεχνική της αναπαραγωγής της εικόνας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια γλώσσα επικοινωνίας με τον εαυτό μας αλλά και με τον κόσμο γύρω μας. 

Εργαστήριο Φωτογραφίας.

Ομάδα

Ενέργειες

Αναλήψεις

Αναλαμβάνουμε οτιδήποτε είναι σχετικό με τις δραστηρίοτητες μας

εκθέσεις

Μπορούμε να φιλοξενήσουμε οποιουδήποτε είδους έκθεση

Sporadon str. 36

Athens,  11361

email :contact @ oartath.gr instagram/fb: o.art.ath