Κάλεσα τον Τζόσουα τον Σεπτέμβριο και βάλαμε ένα στοίχημα. Ως αποτέλεσμα, έπρεπε να αγοράσει ένα εισιτήριο απλής μετάβασης από τη Βοστώνη για την Αθήνα. Στις 10 Οκτωβρίου ξεπακετάριζε τη βαλίτσα του στο σαλόνι μου. Το μόνο που είχε φέρει ήταν μια αλλαγή ρούχα, μια οδοντόβουρτσα, τριάντα ένα vintage περιοδικά και τα καλλιτεχνικά του εργαλεία.

                                   

 

Ένα μήνα αργότερα, κάθομαι στην άκρη του στρώματος στο στούντιο του, καθώς εκείνος γυρίζει τις μύτες των ποδιών γύρω από το έργο τέχνης του στο πάτωμα: «Βρίσκομαι αντιμέτωπος με τις δικές μου αντανακλάσεις». μουρμουρίζει. Αντανακλάσεις στιγμών από τις μέρες του που πέρασε σε μια ξένη πόλη ανάμεσα σε χιλιάδες αγνώστους. Τα κολάζ του είναι ένας δίσκος, ένας καταναγκασμός, μια απόδειξη της ίδιας του της ύπαρξης. Όταν οι γεμιστήρες κόβονται και επανασυναρμολογούνται, ο χρόνος λυγίζει. το έργο μεταφέρεται σε εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα. Ύπαρξη σε ένα μακρινό παρελθόν, παρόν και μακρινό μέλλον ταυτόχρονα, τα κολάζ αρνούνται να δεσμευτούν σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

 

 

,

Magda Petmeza

σε συνομιλία με τον Joshua Lee Lennon

 

o.art.ath

Σποράδων 36 Κυψέλη

έναρξη 7 /12 εώς 16/12 εκτός Κυριακής -Δευτέρας

18:00-21:00

Σχετικά με εμάς

Χώρος τέχνης στην Αθήνα. Εδώ λαμβάνουν χώρα διάφορα εργαστήρια τέχνης, όπως φωτογραφία, κινηματογράφος, video, ζωγραφική, σύγχρονος χορός και άλλα..Ο χώρος λειτουργεί και ως gallery.. 

Ζωγραφική

Όχι μόνο για όσους ξέρουν ήδη να ζωγραφίζουν…

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η βαθύτερη σχέση με την ζωγραφική διαδικασία και η επαφή με έναν νέο τρόπο έκφρασης...

Φωτογραφία

Μια διαφορετική προσέγγιση της φωτογραφίας…

Μια διαφορετική προσέγγιση της φωτογραφίας,.έχοντας κατά νου, όχι μόνο το μέσο ούτε την προηγούμενη εμπειρία του φωτοράφου. Ο βασικός σκοπός του εργαστηρίου είναι να ανακαλύψουμε έναν τρόπο με τον οποίο, μέσα απο την τεχνική της αναπαραγωγής της εικόνας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια γλώσσα επικοινωνίας με τον εαυτό μας αλλά και με τον κόσμο γύρω μας. 

Εργαστήριο Φωτογραφίας.

εργαστήριο θεάτρου με τον Διονύση Καπελλέ

«Το project_OAK φιλοδοξεί να εξοικειώσει το άτομο με την Τέχνη του Θεάτρου σαν ολότητα. Μέσω στοχευμένων δραστηριοτήτων και εργαλείων, που προσφέρουν η θεατροπαιδαγωγική και η υποκριτική, επιχειρούμε να καλλιεργήσουμε τη φαντασία, να ενεργοποιήσουμε την έμπνευση και να απελευθερώσουμε την ατομική και συλλογική έκφραση.  Όλα τα παραπάνω εξυπηρετούν ένα βασικό και υπαρξιακό σκοπό: την αναζήτηση της Αλήθειας, με όλα τα τέλματα και τις αντιφάσεις της, στο άτομο, στην ομάδα, στην Τέχνη.»

κόστος συμμετοχής 20 ευρώ το μήνα

Ομάδα

Ενέργειες

Αναλήψεις

Αναλαμβάνουμε οτιδήποτε είναι σχετικό με τις δραστηρίοτητες μας

εκθέσεις

Μπορούμε να φιλοξενήσουμε οποιουδήποτε είδους έκθεση

Sporadon str. 36

Athens,  11361

email :contact @ oartath.gr instagram/fb: o.art.ath