εργαστήριο θεάτρου με τον Διονύση Καπελλέ

«Το project_OAK φιλοδοξεί να εξοικειώσει το άτομο με την Τέχνη του Θεάτρου σαν ολότητα. Μέσω στοχευμένων δραστηριοτήτων και εργαλείων, που προσφέρουν η θεατροπαιδαγωγική και η υποκριτική, επιχειρούμε να καλλιεργήσουμε τη φαντασία, να ενεργοποιήσουμε την έμπνευση και να απελευθερώσουμε την ατομική και συλλογική έκφραση.  Όλα τα παραπάνω εξυπηρετούν ένα βασικό και υπαρξιακό σκοπό: την αναζήτηση της Αλήθειας, με όλα τα τέλματα και τις αντιφάσεις της, στο άτομο, στην ομάδα, στην Τέχνη.»

κόστος συμμετοχής 20 ευρώ το μήνα

το νεο λευκωμα του  Ιωαννη τζανετεα ειναι διαθεσιμο στον χωρο τεχνης Ο 

Σχετικά με εμάς

Χώρος τέχνης στην Αθήνα. Εδώ λαμβάνουν χώρα διάφορα εργαστήρια τέχνης, όπως φωτογραφία, κινηματογράφος, video, ζωγραφική, σύγχρονος χορός και άλλα..Ο χώρος λειτουργεί και ως gallery.. 

Ζωγραφική

Όχι μόνο για όσους ξέρουν ήδη να ζωγραφίζουν…

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η βαθύτερη σχέση με την ζωγραφική διαδικασία και η επαφή με έναν νέο τρόπο έκφρασης...

Φωτογραφία

Μια διαφορετική προσέγγιση της φωτογραφίας…

Μια διαφορετική προσέγγιση της φωτογραφίας,.έχοντας κατά νου, όχι μόνο το μέσο ούτε την προηγούμενη εμπειρία του φωτοράφου. Ο βασικός σκοπός του εργαστηρίου είναι να ανακαλύψουμε έναν τρόπο με τον οποίο, μέσα απο την τεχνική της αναπαραγωγής της εικόνας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια γλώσσα επικοινωνίας με τον εαυτό μας αλλά και με τον κόσμο γύρω μας. 

Εργαστήριο Φωτογραφίας.

Ομάδα

Ενέργειες

Αναλήψεις

Αναλαμβάνουμε οτιδήποτε είναι σχετικό με τις δραστηρίοτητες μας

εκθέσεις

Μπορούμε να φιλοξενήσουμε οποιουδήποτε είδους έκθεση

Sporadon str. 36

Athens,  11361

email :contact @ oartath.gr instagram/fb: o.art.ath